Perike iz prave kose omogućit će vam igru frizurom

Tražite li opciju koja će vam omogućiti da se sa svojom kosom poigrate kada god želite, a da vaša kosa i dalje bude zdrava i očuvana, onda su perike iz prave kose savršeno rješenje za vas. 

Mnoštvo stilova, dužina i boja koje se nude na tržištu zadovoljit će svaku vašu potrebu i dati vam mogućnost da se kosom igrate kada god i kako god želite.

Drastične promjene bez brige o šteti na kosi

Često bojenje kose može uzrokovati dugotrajnu štetu i to ne samo na kosi već i na vlasištu, što se tijekom vremena može pokazati u obliku ispucanih vrhova, tanke, rijetke i beživotne kose koja vremenom ne dobija na dužini jer stalno puca. U ozbiljnijim slučajevima može rezultirati čak i ispadanjem veće količine kose odjedanput.

Želite li eksperimentirati s različitim bojama bez brige o ispadanju, perike iz prave kose odlična su zamjena za pravo bojenje. Frizuru ćete tako moći mijenjati svaki dan i u samo nekoliko minuta u potpunosti promijeniti svoj stil.

Duga ili kratka kosa – može i oboje

Perike iz prave kose također vam nude mogućnost da po želji mijenjate svoju dužinu kose. Ako ste nedavno skratili kosu pa vam nedostaju dugi pramenovi koji padaju niz leđa ili pak jednostavno želite nešto novo, one će vam dati tu slobodu bez potrebe da mjesecima, ili čak godinama, čekate da vaša prirodna kosa dostigne željenu dužinu. Zato su sve češći odabir mnogih žena.

Sigma kozmetika

Tvrtka Sigma dizajnirala je sredstvo za čišćenje četkica koje ima ugrađen teksturiran silikonski uzorak. Više o tome možete pročitati u članku Sigma kao multifunkcionalan kozmetički brend.

Prava kosa je najbolji odabir

Perike iz prave kose uvijek su bolji odabir od sintetičkih vlasi. O njima se možete brinuti kao i o svojoj pravoj kosi, što znači da nema potrebe za dodatnim kozmetičkim proizvodima za održavanje. Sve što vam treba za održavanje je:

  •  blagi šampon 
  •  hranjiv regenerator

Nakon pranja važno ju je dobro osušiti, kao i pravilno pohraniti do idućeg nošenja.

Prilagodite periku sebi

Kod kupnje perike iz prave kose važno je imati na umu kako je morate prilagoditi sebi, svom licu i svojoj glavi. Stoga se nemojte libiti uzeti škare u ruke i skratiti dijelove koji vam ne odgovaraju. Ako pak niste dovoljno uvjereni u svoje sposobnosti, perike iz prave kose možete također donijeti i u frizerski salon da vam ih stručnjak skrati kako želite.

Znate da je serum za rast trepavica Eyelash je klinički testiran i ne sadrži nikakve iritirajuće sastojke pa je pogodan i za najosjetljivije oči. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen