VR46 brend za motoriste

Početkom 1979. godine rođen je jedan od najboljih svjetskih motociklista ikada, Valentino Rossi. Višestruki je svjetski prvak u motociklizmu i jedan od najplaćenijih sportaša svijeta. Najpoznatiji je po žutoj boji i broju 46, a upravo te dvije stvari inspirirale su ga u pokretanju vlastitog brenda odjeće VR46. Ovaj brend omiljen je kod svih koji vole motociklizam ili voze motor u slobodno vrijeme, a sve o tome što donosi u ponudi saznajte kroz nastavak teksta.

Inspiracija VR46 brenda

Motoristički brend VR46 inspiriran je s Rossijevim klasičnim bojama u kojima dominira žuta, a broj 46 je broj koji Valentino Rossi nosi na utrkama od početka svoje karijere. Ovaj brend posvećen je svima koji vole motociklizam, a nedvojbeno je da je Rossi cijenjen kod svakog obožavatelja. Ako ste jedan od obožavatelja, sigurni smo da se nerijetko krećete u krugovima s drugim obožavateljima, a VR46 brend zasigurno će Vam se svidjeti!

Ponuda VR46 brenda

U ponudi VR46 moto brenda nalaze se razni odjevni predmeti. Dominiraju majice na kratki rukav, te majice s kapuljačom (hudice). Ponuda je zaista široka, te postoje majice u raznim bojama i s raznim motivima. Kod većine jasno su istaknuti brojevi 46 koji su reprezent Valentina Rossija, no postoje i one majice s nekim drugim motivima i natpisima. Osim hudica i kratkih majica, jedan od glavnih predmeta u ponudi su šilterice i zimske kape. Ne izostaju i neki drugi predmeti koji su namijenjeni motociklistima, a to su motorističke hlače i rukavice. Ponuda VR46 brenda nema samo odjeću i dodatke za oblačenje, već možete kupiti i neke druge stvari, poput plišane igračke, pernice, set naljepnica, privjeske ili pak šalice. 

Gdje kupiti marku VR46?

U današnje vrijeme dostupni su nam razni proizvodi zahvaljujući internet trgovinama. Kupnja preko interneta nikada nije bila lakša i povoljnija! Yogi.si web trgovina u širokom asortimanu ponude razne motorističke opreme ima i VR46 brend. Sve stvari koje smo nabrojali u tekstu dostupne su u njihovoj ponudi, po najpovoljnijim cijenama, a u bitno je napomenuti da u ponudi ima i odjeće za žene. Jednostavno u njihovom web shopu označite stvari koje želite kupiti i dodajte ih u košaricu, te naručite. Nakon narudžbe stvari će kroz neko vrijeme stići na Vašu kućnu adresu.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen