Sredite stan sa zidnim naljepnicama

Uređujete stan i želite da prostorija na prvi pogled očarava posjetitelje? Slike na zidovima su stari način za ukrašavanje prostora i znatno skuplje od novog načina ukrašavanja. Pozadine za zidove štede vam vrijeme i novac koje biste potrošili na plaćanje osobe koja će oslikati zidove, a rezultat je gotovo jednak. Možete ih naručiti i jednostavno zalijepiti sami na zid, a koje sve pozadine razlikujemo, koje odabrati i gdje kupiti pročitajte u daljnjem tekstu.

Vrste naljepnica za zid

Zidne naljepnice razlikujemo prema materijalu i kvaliteti izrade, te prema dizajnu. Cijena u većini slučajeva diktira i kvalitetu naljepnice, a osim toga cijena ovisi i o veličini naljepnice. Prednost ove vrste ukrašavanja zidova stana je što se jednostavno mogu zalijepiti na zid i skidati, te mijenjati. Prema dizajnu, u raznim ponudama internet trgovina koje ih prodaju, razlikujemo: pozadine za zidove sa superjunacima, prirodom, životinjama, brojevima i slovima, tekstom ili pak 3D naljepnice koje su nešto skuplje. Mnogi i prema narudžbama izrađuju zidne naljepnice, te možete svaku sliku ili tekst pretvoriti u naljepnicu.

Odabir zidne naljepnice

Prije kupnje morate se pripremiti i odlučiti što vam je potrebno. Naljepnica mora biti prikladna za prostoriju kojoj je namijenjena. Šarene pozadine za zidove mogu se nalaziti u dječjoj sobi, no nisu primjerene za dnevni boravak ili hodnik.  Djeca najviše vole naljepnice na omiljene super heroje, životinje ili grbove nogometnih klubova. I naljepnice s motivima prirode odličan su odabir za dječje sobe s djecom različitog spola. U sobi za odrasle ili hodniku stana lijepo će izgledati neka naljepnica s motivirajućim citatom ili neka crno bijela naljepnica. U dnevnom boravku ljudi se i dalje odlučuju ponajviše za uređenje zidova sa slikama, no možete odabrati i neke naljepnice za zid u jednoj boji koje neće previše odvlačiti pažnju.

Najvažnija stvar koju morate napraviti je izmjeriti zid i odlučiti koliko velika naljepnica vam je potrebna. To je prvi korak kod kupnje naljepnica i obavezno prilikom kupnje provjerite kolika je veličina naljepnica!

Pozadine za zidove online

Na internetu danas možete kupiti sve, od igle do lokomotive. Pozadine za zidove online su dostupne po najboljim cijenama, a još jedna prednost kupnje preko web trgovine je širok izbor proizvoda i dostava na kućnu adresu. Zidne naljepnice možete sami zalijepiti na zidove svojeg stana, čak i kada nemate iskustva. Bitno je da prije lijepljenja ofarbate zid, kako bi naljepnica što bolje pristajala na pozadinu i kako na zidu ne bi bilo nečistoća.

Idealni regali za dnevni boravak nisu samo ukras, već moraju biti i funkcionalni dio namještaja. Više možete pročitati u članku Regali za dnevni boravak krojeni za vaš prostor.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen