Ljepši prostor uz moderan namještaj za kupaonicu

Uređenje kupaonice veoma je važno, jer statistički gledano kupaonski namještaj mijenjamo najrjeđe od svog ostalog namještaja. Dobar odabir namještaja za kupaonicu također je šansa da svom prostoru udahnete novi život i date šarmantan i simpatičan izgled koji će oduševiti sve na prvi pogled.

Stoga pronađite idealne komade namještajte koje možete smjestiti u svoju kupaonicu, od onih funkcionalnih komada pa sve do onih dekorativnih.

Organizacija namještaja je ključ uređenja

Više nego u drugim prostorijama, namještaj za kupaonicu bitno je odabrati prema funkcionalnosti. Kupaonice su često veoma ograničene prostorom i količinom svjetla koja u njih ulazi, dok su sanitarije često u kupaonici posložene tako da ne ostavljaju mnogo prostora za druge stvari. Za više osvjetljenja u kupaonici možete koristiti i zidne lampe.

Upravo radi toga, važno je dodatno očistiti kupaonicu tako da što je više moguće smanjimo broj stvari koje se nalazi na vidljivom mjestu. Za dobru organizaciju u kupaonici, bitno je nabaviti elemente u koje se može organizirati što je više stvari moguće, kao što su:

  • Police
  • Ladice
  • Ormarići 

Kvalitetni materijali u kupaonici

Kupaonica je jedan od dijelova doma u kojemu vladaju drugačiji uvjeti. Stoga je važno odabrati kvalitetan namještaj za kupaonicu, kako bi što duže mogao preživjeti u takvim uvjetima visoke vlage.

Osim kvalitete, namještaj u kupaonici mora biti i jednostavan za održavanje. To znači da ne smije biti osjetljiv na jake kemikalije, a poželjno je i da se na njemu ne vide otisci prstiju, mrlje od vode i slične mrlje koje se mogu pronaći u kupaonici. Za to je najbolje odabrati mat materijale te izbjegavati površine visokog sjaja i staklo, koje će u kupaonici trebati često održavati.

Igrajte se stilom pri uređanju doma

Na kraju, kada birate namještaj za kupaonicu, dobro je poigrati se i stilovima koji vam se nude na raspolaganje. Iako u svoj prostor možda nećete moći savršeno integrirati ideje koje ste vidjeli u različitim primjerima, bilo zbog nedostatka prostora ili pak novca, to ne znači da trebate odustati od ideja u potpunosti. 

Kupaonski namještaj danas se može pronaći u mnoštvu različitih verzija i stilova kao i boja, što znači da možete eksperimentirati po volji, želji i ukusu. Također, sve su češće i vrlo vjerne replike raznih materijala koji nisu toliko pogodni za kupaonicu, poput prirodnog kamena ili drveta, što znači da vam se u uređenju kupaonice danas otvaraju potpuno nove mogućnosti.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen