Kvalitetna cerada za auto

Obvezna oprema za sve vozače

Cerada za auto pripada automobilskoj opremi koju bi trebali imati svi vlasnici automobila bez obzira imaju li garažu ili ne. Ona se koristi u vremenu kada se vozilo ne koristi ili kada nema krovnu zaštitu. 

Suprotno raznim mišljenjima, cerada za automobil je neophodna u svim godišnjim dobima. Naime, u ljetnim mjesecima štiti karoseriju i unutrašnjost automobila od štetnog djelovanja sunca, dok ga u zimsko vrijeme štiti od vlage, snijega i leda.

Isplativo ulaganje u zaštitnu autoopremu

Kvalitetna cerada za auto se smatra jednim od najisplativijih ulaganja kada je riječ o dodatnoj zaštitnoj automobilskoj opremi. Tome je tako jer one preveniraju štetu na automobilu, a svima je poznato koliko koštaju popravci automobila te zamjena dijelova. Automobilska cerada štiti automobil od:

Raznolika ponuda na tržištu dodataka za auto

Kada u trgovini ili online kupujete cerade za auto, naići ćete na velik broj različitih modela. Tako ćete pronaći one jednostavne pa sve do onih koji su namijenjeni isključivo za zaštitu od vlage ili sunca.

Cerada za auto se vrlo jednostavno pričvršćuje
Cerada za auto idealna je zaštita

Također, možete pronači i nešto kvalitetnije modele koji su izrađeni od kvalitetnih materijala koji su obloženi zaštitnom pjesnom koja osigurava apsolutnu zaštitu od težih vremenskih nepogoda poput tuče. 

Koju veličinu auto cerade odabrati

Kako bi vaša auto cerada dala svoj maksimalan učinak, važno je odabrati odgovarajuću veličinu. Cerade za automobile danas dolaze u nekoliko različitih veličina:

  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Važno je znati kako se vi ne trebate opterećivati time koju veličinu odabrati jer trgovci imaju podatke o veličini vašeg automobila te tome kolika auto cerada treba biti kako bi odgovarala vašem automobilu. Također, imajte na umu i to kako je moguće postaviti ceradu za auto i ukoliko na krovu svog automobila imate postavljene nosače za skije. 

Gdje kupiti ceradu za auto

Mnogi koji razmišljaju o kupnji cerade za auto, pitaju se gdje ju mogu kupiti. Odgovor je jednostavan. Možete je kupiti u specijaliziranim trgovinama s autodijelovima i autoopremom, kao i u nekim većim supermarketima.

Video: Cerada protiv tuče EVOII

Savjet je da se automobilska cerada kupuje u specijaliziranim trgovinama gdje ćete dobiti kvalitetan proizvod, ali i odlične savjete. Kvaliteta se ovdje prvenstveno odnosi na  to da takvi kvalitetniji modeli imaju posebna pojačanja na dijelovima koji su najosjetljiviji na oštećenja, poput haube, vjetrobranskih stakala, krova i slično. Tako ćete mirno spavati dok vam je automobil parkiran na otvorenom.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen