Sigma kozmetika

Sigma kao multifunkcionalan kozmetički brend

Tvrtku Sigma Beauty osnovao je 2009. godine bračni par Rene i Simone, inženjer građevine i molekularna biologinja. Kada su istraživanjem kozmetičkog tržišta shvatili da postoji potreba za kreiranjem pristupačne i visokokvalitetne kozmetike te make up alata, odlučili su osnovati kozmetičku tvrtku. 

Naime, kreativni bračni par iskoristio je svoja profesionalna znanja iz sfera građevine i molekularne biologije te su ih inkorporirali u dizajniranje Sigma kozmetičkih proizvoda koji su danas već stekli svjetsku slavu.

Sigma kromatski ruževi

Iako je Sigma kozmetika najpopularnija po svojim make up alatima, odlučili su obogatiti svoj asortiman i kolekcijom ruževa za usne. Oni su ovu kolekciju nazvali Lip swatches, a najpoznatiji u kolekciji je ruž imena Unicorn Lipstick. Ovi ruževi dolaze u setovima od po pet ruževa, a Sigma tvrdi kako ih je moguće nositi na zabave jer su vrlo ekstravagantni. 

Iako su posebni, ovi ruževi će se nesumnjivo moći nositi i u brojnim dnevnim varijantama kada će dodavati poseban dodir svakom makeup-u. Nijanse Sigma ruževa su:

  • Double Whammy – kombinacija zelene i boje lavande s kromatskim sjajem
  • Flip Flop – narančasta s holografskom završnicom
  • Other Wordly – nijansa ledenog zelenog sjaja
  • Pink Lotus – jarka prizmatična roza nijansa
  • Transcend – ružiučasta nijansa ruža

Svaki od ruževa moguće je kupiti i posebno, a cijena svakog je 14$, dok je cijena cijelog seta 34$, odlučite li se za kupnju putem Sigma online trgovine.

Povoljno sredstvo za čišćenje kozmetičkih četkica

Odavno kozmetika Sigma u svom asortimanu nudi velik broj sredstava za čišćenje četkica, uključujući i prostirke i posebne čistače koji su kreirani za to da ubijaju bakterije nakupljene na četkicama.

Sigma Beauty podloga za čiščenje kistova
Sigma Beauty podloga za čiščenje kistova

Ovaj put je kozmetička tvrtka Sigma dizajnirala sredstvo za čišćenje četkica koje ima ugrađen teksturiran silikonski uzorak. Nazvali su ovaj proizvod SigMagic Scrub. 

SigMagic Scrub kao multifunkcionalno sredstvo

Ovo sredstvo je 2 u 1 sredstvo koje ujedno predstavlja kompaktan antimikrobni uređaj koji je savršen za brzo dnevno čišćenje četkica ili za čišćenje istih tijekom putovanja pa tako u ovom sredstvu imate sve što vam je potrebno.

Video: Kako čistim četke za šminkanje sa SigMagic Scrub

SigMagic Scrub je izražen s palminim uljem etičkog izvora i djevičanskim kokosovim uljem te tako rastapa šminku i eliminira sve mikrobe i bakterije nastale na četkicama. Podignuta silikonska tekstura pomaže pri uklanjanju ostataka šminke i ulja u četkicama za lice i oči, dok istovremeno stilizira dlačice četkica i sprječava rast i nakupljanje bakterija. Cijena ovog Sigma kozmetičkog proizvoda je oko 20 $ te ga se može pronaći na Sigminim prodajnim mjestima.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen