Serum za rast trepavica Eyelash je klinički testiran

Serum za rast trepavica Eyelash od Lux Factora

Ljepota ženskih očiju stoljećima je inspiracija mnogim umjetnicima, pjesnicima i piscima. Oči se smatraju ogledalom duše, ali potrebno je naglasiti da je ono što posebno mami uzdahe zapravo – ženski pogled. Senzualnost ženskog pogleda je jedinstvena, a velik dio tog senzualnog pogleda čine duge i pravilne trepavice kao jedinstveni ukras za oči. Kod postizanja senzualnog pogleda vam može pomoći serum za rast trepavica Eyelash.

Prekrasne prirodne trepavice nisu nedostižne

Tijekom vremena ste vjerojatno primijetili da se očima odvija više komunikacije nego što ste mislili, čak možda više nego riječima. Ne kaže se uzalud da su oči ogledala naših duša – očima se mogu iskazati nezamislive emocije.

Serum za rast trepavica Eyelash je pogodan i za najosjetljivije oči
Serum za rast trepavica Eyelash ne sadrži nikakve iritirajuće sastojke

No ono što oči čini izvanredno lijepima su lijepo oblikovane i guste prirodne trepavice. Manji dio žena ima sreće da ih je priroda obdarila dugim i gustim te vizualno atraktivnim trepavicama, no većina žena mora sama stvarati taj izgled. Ako niste pobornik umjetnih trepavica i dugotrajnih kozmetičkih zahvata postoji izvrsno rješenje za vas – serum za rast trepavica Eyelash.

Prirodno i bez maskare – serum koji čini čuda

Postoji jednostavan način da dobijete lijepe, guste i čvrste trepavice i to uz pomoću seruma za njihov rast. Serum je u potpunosti neškodljiv i klinički testiran, a njegovo najbitnije svojstvo je da potiče rast trepavica, sprečava njihovo lomljenje i ispadanje pa lijepe i guste trepavice možete dobiti za čak manje od mjesec dana.

Ricinusovo ulje je odličan izbor za rješavanje većine problema s kožom i kosom

A i Ricinusovo ulje je vrlo dobar izbor za poticanje rasta trepavica, obrva i kose. Više o tom ulju možete pričitati u članku Ricinusovo ulje – fantastični prirodni melem za svakoga.

Serum djeluje i na obrve

Ali to nije sve, jer serum djeluje i na obrve, a to je detalj koji će zaokružiti konačnu priču vašeg očaravajućeg pogleda. Prekrasne guste trepavice i markantne obrve su sve što trebate da istaknete ljepotu vaših očiju stoga iskušajte serum za rast trepavica i uživajte u njegovom učinku.

Serum za rast trepavice Eyelash je siguran za upotrebu

Serum za rast trepavica Eyelash je klinički testiran i ne sadrži nikakve iritirajuće sastojke pa je pogodan i za najosjetljivije oči. Neće smetati niti ako inače koristite leće, iako je bitno da serum ne koristite dok ih niste uklonili iz očiju.

Serum je lagan, bez mirisa i prozirne boje pa je jednostavan za korištenje. Korištenje seruma za rast je vrlo jednostavno. Dovoljno ga je jedanput ili dvaput dnevno nanijeti aplikatorom na gornje i donje kapke. Nemojte se bojati nanošenja, samo budite pažljivi i prije nanošenja skinite svu šminku. Serum ne djeluje ako je maskara na trepavicama, jer neće prodrijeti do korijena dlake. Serum će hraniti folikul trepavice i one će rasti gušće, duže i samim time manje ispadati. Učinak je očaravajući stoga uživajte u ovom predivnom proizvodu.

Znate li da ulje crnog kima koristi se u nekim narodnim medicinama kao lijek već tisućljećima. Više o tome možete si pročitati u članku “Živite zdravije uz ulje crnog kima“.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen