Smiješne majice mogu se pronaći u raznim oblicima

Smiješne majice koje uveseljavaju dan

Smisao za humor veoma je važan u svakodnevnom životu. Istraživanja su pokazala kako su ljudi s dobrim smislom za humor bolje prihvaćeni u društvu, lakše sklapaju prijateljstva, a također lakše mogu doći do željenih ciljeva. 

Želite li odati dojam simpatične i pristupačne osobe, smisao za humor jedan je od glavnih aduta koji će vam pomoći. A koji je bolji način za prikaz vlastitog smisla za humor od smiješnih majica.

Slika ili natpis na majici

Tražite li smiješnu majicu, imate više mogućnosti za prezentaciju svoje šale. Najlakši je svakako odabir smiješne majice s natpisom u nekom zanimljivom i istaknutom dizajnu koji će na prvu zapeti za oko. S druge strane, za sve minimaliste tu su i one s jednostavnim, poprilično jednoličnim natpisima koji dopuštaju šali da zasja sama po sebi.

Smiješne majice možete izraditi i sami
Smiješna majica sa natpisom “BedBull”

Ako ste pak vizualni tip, najbolje šale pronaći ćete u obliku slika ili crteža. Osim toga, takav tip šale biti će univerzalniji i jednostavniji za shvaćanje, jer će samo jedan brz pogled biti dovoljan za smiješni efekt.

Pripazite što imate na majici

Smiješne majice mogu se pronaći u raznim oblicima – od šala na nečiji račun, posao, spol ili životni stil pa sve do prostih šala. Ako imate onu sa šalama koje nisu primjerene za sve uzraste, razmislite prije svega na kakva događanja ju nosite.

One bi trebale prije svega izazvati smijeh i simpatije, a ne i negodovanje ili kakve neugodne situacije, stoga svoj odjevni predmet za taj dan birajte mudro i s razumijevanjem!

Vlastita izrada ovog odjevnog predmeta

Tisak na majicama možete izraditi i sami. Imate li neku dobru ideju, internu foru ili omiljenu šalu, lako ju možete ispisati na nju. Mnogi internet servisi nude mogućnosti print na majice. Sve što je potrebno jest da osmislite kako taj print izgleda i odaberete veličinu, tip i boju majice, a za ispis i sve ostalo pobrinut će servis umjesto vas. 

To vam daje mogućnost da uz malo kreativnosti u potpunosti izradite vlastitu smiješnu majicu te vam to otvara mnoga nova vrata. Ona čini odličan poklon ili pak uspomenu na neki važan trenutak u životu, kojeg ćete se rado sjetiti svaki put kada vidite ili nosite svoj osmišljeni odjevni predmet.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen