Print na majice za razne prigode

Pronađite jedinstvenu i unikatnu majicu za sebe

U posljednjih nekoliko sezona, print na majicama osvojio je modni svijet te je postao apsolutni must have, bilo da se radilo o opuštenim ili elegantnim modnim kombinacijama, u asortimanu high street ili high end modnih brandova, što govori o njegovoj popularnosti i odjeku na tržištu. 

Ukoliko nemate budžet za high end print na majice, u asortimanu high street brandova sigurno ćete pronaći nešto za sebe. A ujedno ćete i na taj način moći pokazati kako ste modno osviješteni.

Raspitajte se o kvaliteti izrade printa

S obzirom na svoju popularnost i to da je print na majice ušao u gotove sve pore modne industrije i sve cjenovne rangove, uvelike se povećala ponuda njegove izrade. Ipak, valja pripaziti na samu kvalitetu izrade printa na majicama jer ona nije svugdje ista.

Print na majice
Print na majice sa motivacijskim tekstom

Zato se važno prije kupovine dobro raspitati o ponudi, cijenama i kvaliteti kako bi vama majica s printom što duže izgledala dobro, a print na njoj postojano i kvalitetno. 

Razne mogućnosti naručivanja majica

Print na majici možete naručiti u fizičkoj trgovini ili tiskari ili pak u raznim web shopovima. Kada se raspitate o ponudi, cijeni i kvaliteti izrade, nije s gorega i pročitati recenzije i iskustva prošlih klijenata o tome:

  • kakvi su modeli
  • koji modeli kome pristaju
  • kako print na majici podnosi višestruko pranje
  • jesu li veličine onakve kakvima se predstavljaju na stranici prodavača
  • postoji li mogućnost zamjene ili povrata novca
  • koliko traje dostava

Pristupačna cijena za jedinstveni komad odjeće

Još jedna prednost printa na majici je i to što je pristupačan, a nerijetko se cijena smanjuje što je narudžba veća pa je to odlična vijest ukoliko sebi ili drugima kupujete više komada ovog odjevnog predmeta.

Video: Najbolje majice s citatima za programere

Cijena majice s printom ili natpisom obračunava se s obzirom na kvalitetu majice, veličinu printa, modelu i slično. Ukoliko odaberete dobar studio studio za printanje, oni će vam omogućiti da se vaša zamisao provede u djelo i da dobijete sve što ste zamislili. 

Osvojite simpatije originalnim poklonom

Osim što majicama s printom možete izraziti vlastitu kreativnost, to može biti i odličan poklon za bliske osobe. Tako možete odabrati printa na majici s nekom obiteljskom fotografijom, šaljivim tekstom, internom šalom, poslovicom i slično. Ovakvim poklonom sigurno ćete oduševiti osobu kojoj je on namijenjen te ćete ostati zapamćeni po svojoj kreativnosti, originalnosti i pažljivosti.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen