Maskice za Huawei: Dvobojna hibridna maska "Splice" za Huawei P30 Pro - bež crvene

Kvalitetne maskice za Huawei mobitele

Kroz zadnjih nekoliko godina Huawei je skočio na sam vrh što se tiče kvalitete njihovih mobitela. Razlog tome su veoma kvalitetni i snažni mobiteli, koji su i dalje jeftiniji od drugih poznatih brendova. Zbog svega toga oni polako, ali sigurno, idu ka samom vrhu.

Novi mobiteli podložni su oštećenjima

Prošla godina na tržište je donijela razne modele sa zakrivljenim ekranima od ruba do ruba, pa tako i novi Huawei P30 Pro izgleda kako bi prilikom pada lagano mogao puknuti.

Kupnja maskice za Huawei online
Maskice za Huawei – maska “Rock” za Huawei Mate 20 Lite – zlatne boje

Sve više se proizvođači orijentiraju na stvaranje estetski privlačnih uređaja, te gotovo da je svaki novi model osjetljiviji na padove od prethodnog.  Zbog toga je neophodno korištenje maskice za Huawei, koja će ga štititi od oštećenja.

Koju maskicu za mobitel odabrati?

Na tržištu razlikujemo 3 najpoznatija materijala izrade maskica, a to su plastične, kožne i silikonske. 

Plastične Huawei maskice

Plastične Huawei maskice odlične su kao zaštita uređaja od grebanja, no nisu najbolje rješenje za udarce. Prilikom padova, plastične maskice nerijetko pucaju, a osim toga ne pružaju gotovo nikakvu apsorpciju udarca.

Top 5 Best Huawei P30 Pro Cases

Zbog toga i nisu pretjerano čest odabir kod ljudi, a razlikuju se klasični model koji štiti samo pozadinu mobitela ili preklopna plastična maskica.

Kožne maskice za Huawei

Kožne maskice za Huawei su veoma popularne kod starijih generacija, koje kožu smatraju luksuzom i elegancijom. One pružaju odličnu zaštitu uređaja, a najčešće u prodaji nalazimo preklopne kožne maskice za Huawei mobitele. Jedina zamjerka kod korištenja ove vrste je što su preklopne maskice nezgodne za korištenje, no pružaju odličnu zaštitu cijelog mobitela, od kućišta do ekrana.

Silikonske maskice

Silikonske maskice za mobitele su, s razlogom, najpopularnije. Prije svega svoju popularnost mogu zahvaliti cijeni, koja je u usporedbi s drugim maskicama znatno jeftinija. Osim toga, jednostavnost korištenja i ne mijenjanje izgleda uređaja su druge dvije prednosti ove maskice. Jedina mana koju moramo spomenuti je što silikonske maskice ne štite ekran uređaja i u slučaju pada na ekran, može doći do oštećenja. Tu vam može pomoći dodatno staklo za ekran Huawei, koje se jednostavno lijepi na ekran i štiti ga prilikom padova, grebanja ili drugih situacija koje mogu prouzročiti oštećenje.

Kupnja maskice za Huawei online

U slučaju da ste u potrazi za jeftinim maskicama za vaš novi Huawei uređaj zasigurno biste trebali pregledati ponudu Gizzmo web trgovine. Osim širokog asortimana za razne uređaje, u ovom web shopu možete pronaći i najpovoljnije maskice za Huawei mobitele.

Prečitajte još: Dodaci za Samsung Galaxy za jednostavnije korištenje

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen