Sakrijte se od sunca uz sjenila za auto

Približavanjem ljeta mnogi od nas kreću s planiranjem ljetovanja. Ipak, prije no što se pronađete u neizbježnim gužvama na cesti na putu do mora, važno je da se dobro pripremite, i to ne samo mentalno. Nema ništa gore od sjedenja u automobilu dok vam kroz prozor direktno u oči udara sunce, pogotovo ako se radi o dugim vremenskim periodima.

Dok vozač i suvozač u automobilu već imaju sjenila koja ih barem donekle štite od te iritantne pojave, putnici na stražnjim mjestima često moraju trpjeti mnoge neugode tog tipa prilikom vožnje. Ipak, uz sjenila za auto, tim mukama je kraj!

Različite vrste sjenila za auto

Sjenila za auto odavno se mogu pronaći gotovo na svakoj benzinskoj postaji, a dolaskom ljeta također su sve češće dio asortimana raznih trgovina, pa ih stoga veoma lako možete nabaviti. Ipak, postoji nekoliko vrsta sjenila za auto, a o tome koji vam najviše odgovaraju prije svega morate odlučiti sami.

Klasična vakumska sjenila za auto – gotovo pa su univerzalna, a također ih krasi i veoma niska cijena. Ipak, kompromis je napravljen u vidu trajnosti, pa najčešće ne traju dugo.

Sjenila za auto,nude zaštitu od sunca
Crna sjenila za auto

Rolo zavjesa – ovo je jedna od često korištenih vrsta sjenila za auto. Izgleda simpatično i lako ju je maknuti bez potpunog demontiranja cijelog sjenila, tj. zavjesa se samo namota natrag na nosač kada vam više ne treba.
Sjenilo u obliku kliznih zavjesa – ovo je je jedno od najelegantnijih rješenja, no, kod kupnje morate u obzir uzeti dimenzije prozora, s obzirom da su one veoma bitne kod ove vrste sjenila. Još jedno rješenje je klima za auto.

Automobilski nosači za bicikle

Automobilski nosači za bicikle dostupni su u više varijanti: krovni, modeli koji se postavljaju na kuku i stražnji.

Pročitajte više o nosačima za bicikle u članku Automobilski nosači za bicikle.

Veselje i zaštita od sunca za najmlađe

Prevozite li na stražnjem sjedalu djecu, razmislite o tome da umjesto normalnih crnih sjenila za auto, nabavite one s ukrasnim uzorkom ili pak likom iz njihovog najdražeg crtića. S obzirom da je ponuda u trgovinama velika, veoma je lako pronaći upravo ono što tražite – bilo da se radi o vili, zmaju, automobilu ili medvjediću iz crtića,

S druge pak strane, također možete pronaći i ukrasne modele sa šaljivim natpisima ili slikama, koji će vaš auto učiniti simpatičnijim i zanimljivijim na cesti, također pružajući vašim suputnicima u automobilu (ali i na cesti), malo zabave prilikom vožnje na suncu.

Postovi iz iste kategorije:

    Nije pronađen